Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново с Trentatre....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
    Тоя колега дето ника му е РеалСекс е пълен мармот, не го слушай какво ти приказва

Дръж се примерно да не ти донеса подаръка на по 20сантиметрови парчета
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
      На Калояново трябва кой знае колко силна кола, а трябва седяща на пътя кола и добър карач. Най-бързата италианка засега дала най-добро време на Калояново е 1.6ТС със 130-ина коня.
      На нашия келеш му засякох 1.06 и още май пазя клипа, ама като скочиха останалите...
      Беше във третата или четвъртата обиколка. После му се скапаха гумите, а и една 75-ца доволно се въртеше пред него.
      Все пак, 33-ка със 130 и толкова коне е доста по-динамична, от 156 със 150 коня. Освен това за Крис беше май първото пускане. Накрая се оказа, че и мотора е изпърдял...
      Абе ще има да гледат останалите, като си наточим бегачките!
      Едит: Исках да подкрепя Боби, че на Калояново е по важно държането на пътя, а не конете. 33–ките ни имат огромно предимство.
      Last edited by mordohy; d.m.y г., 21:39. Основание: след 21.30 е и следователно Мордохай е употребил алкохол!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Здравейте колеги ! И Наздраве! Вече 1 седмица не е спряло да вали и аз от страх да не ме хване някои вирус си налях едно уиски ...
        1.06 е доволно време за атмосверка под 2000 кубика.Просто бях любопитен,гледах едно клипче с червената 33-ка и ми стана интересно.Иначе Калояново не ми е мерило.Имам мерак да си я направя 33-ката да бяга повече на незатворен маршрут.Не че дупките и бабуните на Калояново не са еквивалент на някои рали участък,но все пак някакси повече ме привлича последователността от повече от 5 завоя.
        Сега за напредъка по колата малко-утре мисля да водя преговори за 16V-то,също така ще си търся и ламарина за пода-един въпрос пак имам към по опитните колеги-с каква дебелина да е ламарината за пода на колата?
        В неделя свалям 8V-то,а до тогава мисле да съм позакърпил пода.И при попътен вятър,другата седмица да зимам новоя двигал...Следват спирачките-май май са слабо място на 33-ките.И предишната и тази(която е с ABS) не спират като хората.Крис даваи съвет с какво да ги сменям.За генерацията - ще си нямеря 4-цевка,резонатор ще има задъжително,оттам назад един авер утре ще попита тук там и май ще е custum made,краино гърне имам една-две идеи от къде да си взема.Дано само не срещам много големи пречки и за пролетта ще остане боя с окачване...Абе да не си равя много планове сега,просто ако може някои да даде съвет за пода -каква ламарина да си взема ще бъда много благодарен.
        Още веднъж-Наздраве!
        Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

Хубаво, ще я изкърпиш, ще сложиш 16V, а окачване какво?
          Със спирачките седят много деликатно нещата. Отдавна ги проучвам и познай - ГРЕДА. Аз лично виждам спиращата 33-ка така: 4-бутални апарати с радиален захват и преходни планки. 700-100лв. си отиват като сложиш хубави дискове и накладки в сметката (това само за отпред)
          Под картера какъв щит ще има? Къде ще е хванат? На каква височина ще е от земята? Щото за рали кола това е важно. Ролбар ще има ли? Щото купето на 33 се гъне като кренвирш. Според мен 33-ката много трудно може да стане рали автомобил, а за да стане аз съм правил груби калкулации и няма да стигнат 20 000лв. за начало.

Моят съвет е стегни колата такава каквато е, покарай я и след това постепенно започни с подобренията в правилна последователност. Ако директно започнеш подготовка на рали кола трябва да имаш вного пари и естествено ясна концепция. Иначе отеваш в дерето и всичко отива на вятъра.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Оооо Рали кола...Това са само мераци,сега искам просто да стане кола и ако може малко по бърза да стане още по добре .Иначе просто казвах в какво ми е страста...А за спиращата 33-ка май си прав.Колкото и да го мисля и аз до варянта с 4 бутални апарати стигам...Иначе за сега на пръв план-кърпене и нов двигал.После ще го мисля натъка....Таааа по въпроса -Днес ще ида да вида за ламарина на за пода-но каква да взема,даите едно съветче?
            Мерси предварително!
            Поздрави!
            Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

Боби е прав, освен парите ти трябва и ясна концепция ... на този етап мега и олекотен маховик не са ти належащи Направи я да спира, да седи добре на пътя и тогава мисли за мощност .. поне аз така смятам да направя

а времето ми е 1:08.02 ... доста слабо, но с неподготвена кола и шофьор толкова
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Е концепцията е ясна-първо колата,после бегачката.Знам че за да е добра бегачка трябва като за начало да е и добра кола.Всичко ще става с много време и труд и знам,че хич няма да е лесно но съм сигурен,че ще си заслужава.А докъто 33-ката стане рали кола има мнооого ама мнооого време да мине. Така разбрах каква ламарина да си взема,утре отивам и се почна кърпежа.Чакам да додат да отнасят 8V-то и така.Утре ще има и снимки по свалянето на двигала...

Comment

Ако ще правиш цели детайли по пода и ще режеш до здраво си вземи 1 мм. Ако само ще кърпите дупките-0.8 мм. По-дебела за парчета няма смисъл,защото ще се скъса до заварките или по-точно ще изгние.
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Малко да си опресня темичката...Мотора е долу,чакам да доиде човека да го вземе.Тази седмица все до късно бях на бачкане и нямаше време много за колата.Кърпене ще има,от вторник почва,утре ще ходя да взема ламарина 1мм и се почнахме.Чакам за едно 16V имало от перманент блъснат тука в Пловдив,ако не стане май ще се ходи до Поморие...Ще си търся сигурно и поне едно корито за шофиорската страна поне да има пък по нататъка ще видим...
                    Сега за спирачките,изпаднаха ми едни от Audi RS4,четири бутално брембо,ама то се побира само в 18-ска джанта , сега ще търся други от нещо дето може да спира и ще видим как ще става конверсията...Общо взето е това филма за сега,едно Наздраве ви казвам и отивам да си довърша биричката...
                    Поздрави!

Comment

33ка със спирачки от рс4 ще е неуправляема при спиране
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение
                        Сега за спирачките
                        Я разгледай тук дали ще си харесаш нещо:

http://www.rallydesign.co.uk/index.php?cPath=562_588

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                          Я разгледай тук дали ще си харесаш нещо:

http://www.rallydesign.co.uk/index.php?cPath=562_588
                          Всичко !!!
                          Да и аз така разбрах,че просто спирачките на рс-ката са много агресивни за 33-ка.Просто ми изпаднаха на добра цена,но няма да ги взимам.... Я да се поровя аз малко из този хубав саит http://www.rallydesign.co.uk/index.php?cPath=562_588 ...

Comment

Абе някой замислял ли се е за предни апарати от Москвич 412. Спират много брутално, стига да са наред

Comment

Ммм да....И са евтинки,само да могат да се пригодят...Е ама аз си харесах едни вече,доста брутални ще са,все пак са 4 бутални...ще видим тя да тръгне колата,пък ще я научим и да спира...

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Абе някой замислял ли се е за предни апарати от Москвич 412. Спират много брутално, стига да са наред
                                вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

Working...
                                X